Häng med på karusellen och var först med detta nya märke! 

KARUSELL.NU erbjuder en kollektion av ljuvliga gratulationskort med fyndiga texter.

Även "skräddarsydd" illustration på begäran.

KARUSELL.NU riktar sig både till företag och privatpersoner. Vi erbjuder gärna paketlösningar. Paketen innehåller kort och skyltmaterial som gör att er verksamhet på ett inbjudande sätt kan sälja KARUSELLs kort och övriga sortiment. Korten passar utmärkt i blomsterhandel, livsstilsbutiker och presentaffärer. Som återförsäljare väljer man själv ut vilka kortmotiv som passar för just sina kunder. 

Maja Gullstrand är personen bakom KARUSELL.NUs små kaniner, `Piccolo friends´ som vi kallar dem. Hon arbetar också som artist och för en del är hon känd från Melodifestivalen, Fame Factory och annan media. Läs mer om Maja på undersidan här ovanför; Maja officiell hemsida, om ni vill veta mer.

Nu har Maja startat upp KARUSELL.NU för att få utlopp för sin kreativitet inom färg och form. Kaninerna spelar huvudrollen i motiven på korten och barntavlorna. De är unika för KARUSELL och är copyright skyddade enligt den svenska upphovsrättslagen.

Vill ni köpa en unik akryl, akvarell eller gicléetryck till någon väldigt speciell? Bröllop, dop, personalgåvor, julklappar eller bara till någon som står er när? Då har ni hittat rätt. Majas ställer ut sina verk då och då så håll utkik här på hemsidan för aktuell information. 

Tycker Ni om oss kan Ni gärna gilla oss på FaceBook :) Klicka på knappen här nedan till vänster för att komma till vår FaceBook sida.

Varför välja oss?

KARUSELL är nytt och har inte hunnit ut till så många på marknaden än. Maja väljer noga ut vilka återförsäljare som får sälja korten.

Man kan som kund ha möjlighet att påverka vilka kortmotiv som tas med i kollektionerna. Om tex ett fars dag motiv saknas kan man uttrycka sin önskan om ett sådant till kommande kollektion. I den mån det går försöker Maja illustrera Er kunders önskningar.