Illustrations tjänster på begäran.

Ni kan köpa unika bilder och mönster. En fast prisbild finns och det är enkelt att maila sin förfrågan till [email protected] så får ni svar på era funderingar. Det kan handla om allt från små bilder till större mönster eller kanske mershandise uppdrag.

Maja har genom åren både målat mönster till företag, tecknat bilder till askar och gjort målningar och merchjobb på beställning.

Gäller det att boka Maja som sångerska eller artist/föreställning gå till undersidan BOKA MAJA

BOKA MAJA

FORMEX

Maja har bland annat samarbetat med Wikholm Form och målat mönster till både krukor och kuddar. Hon var med och ställde ut med dem på Formex mässan där hon presenterade ett unikt kort-sortiment som Wikhom form beställt av henne. Både jul och höstmotiv fanns med i kollektionen.

MERCHANDISE

Maja har arbetat som dekoratör och tycker det är väldigt roligt att på ett finurligt och konstnärligt sätt dekorera allt från mässmontrar till butiker och skyltfönster. Här nedan syns bilder på en liten butik hon byggde från "scratch". Det var en lagerlokal från början som Maja med hjälp av sin make byggde upp väggar i, tapetserade och specialdesignade fritt så det passade sortimentet i butiken. Några av väggarna kläddes med plåt och andra med vintage tapeter. Resultatet blev en stilfull och unik butik. Belysningen valde Maja att bli ett varmt ljus då känslan av hemtrevnad var viktig här. 

Maja har tidigare haft egen butik, ställt ut mycket på mässor och hennes styrka ligger i att kunna plocka ihop saker som ska säljas/frontas och på ett kreativt sätta ordna så det ser fint och spännande ut i tex en monter eller till en fotografering. Önskar ni Majas hjälp kan ni maila er förfrågan till [email protected]

Maja tycker det är väldigt roligt att på ett konstnärligt sätt dekorera allt från mässmontrar till butiker och skyltområden. Här syns bilder på en liten butik hon byggde från "scratch". Det var en lagerlokal från början som Maja med hjälp av sin make byggde upp väggar i, tapetserade och specialdesignade fritt så det passade sortimentet i butiken. Några av väggarna kläddes med plåt och andra med vintage tapeter. Resultatet blev en stilfull och unik butik. Belysningen valde Maja att bli ett varmt ljus då känslan av hemtrevnad var viktig här. 

I provrummet fick det bli lejongula sammetsdraperier, lyxig mjuk heltäckningsmatta och som krona på verket...en kristallkrona med varmt ljus så man känner sig vacker i skenet :) Bra där man ibland kan känna sig både glåmig och blek då en del provrum har så otacksam belysning att man går därifrån nedstämd utan några nya plagg.. 

Detaljer är viktiga. Maja valde att beställa plåt, måttanpassa efter väggar och be plåtslageriet att klippa plåtarna i korrekta storlekar. Sen behandla med syra och ut i det fria ett tag för den önskade effekten..rost. Sen ett högblankt lack på.   

Illustration

Maja gör gärna illustrations-tjänster till företag som kan vara i behov av bilder till sin verksamhet. Här ser ni bild på asken som KALASsmycken ville ha och som Maja designade unikt till dem.