Blogg

Blogg

Kort kollektion!

Posted on

Nu är det full fart för jag har kort tid på mig att få klart nya motiv till korten som ska komma till hösten. Det kommer att bli nya dopmotiv och annat som efterfrågas hos återförsäljarna. Många andra nyheter angende den mässan men inget jag kan berätta just nu... Mycket roligt har hänt och sammarbeten med andra som kommer att bli så bra tror jag.

Jag har även bokat tid för nya inspelningar till låtprojekt på svesnka som skulle varit gjort sedan länge, men ack om jag hade fler timmar om dygnet. Jaja, I-landsproblem som ju går att leva med. Det är gott att ha mycket att stå i.

Jag önskar Er alla en underbar sommar och hoppas det blir många soldagar. Själv blir det att njuta de få lediga studerna som blir, i min trädgård. Trädgården är min passion utöver musik och måleri. I min trädgård är jag lycklig och tankar enregi. Där glömmer jag vardagliga bekymmer och för varje nyplantering eller luk jag drar upp blir jag lite gladare, lite lyckligare i kroppen. Hett tips till stressade personer. Varma hälsningar Maja

Här en bild från mitt hem utanför ateljén när allt började vakna i våras...Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments