#cards #kort #majagullstrand #grattis #kalas #presentkort #barnkalas #dop #barnpresenter

KARUSELL

Om oss

Häng med på karusellen och var först med detta nya märke!

KARUSELL erbjuder en kollektion av ljuvliga gratulationskort med fyndiga texter.

Även "skräddarsydd" illustration på begäran.

KARUSELL riktar sig både till företag och privatpersoner. Vi erbjuder gärna paketlösningar. Paketen innehåller kort och skyltmaterial som gör att er verksamhet på ett inbjudande sätt kan sälja KARUSELLs kort och övriga sortiment. Korten passar utmärkt i blomsterhandel, livsstilsbutiker och presentaffärer. Som återförsäljare väljer man själv ut vilka kortmotiv som passar för just sina kunder.


Maja Gullstrand är personen bakom KARUSELLs små kaniner, `Alba &  friends´ som vi kallar dem. 

Hon arbetar också som artist och för en del är hon känd från Melodifestivalen, Fame Factory och annan media. Läs mer om Maja på undersidan MAJA om ni vill veta mer.


Nu har Maja startat upp karusellen för att få utlopp för sin kreativitet inom färg och form samt för att erbjuda ett unikt kortsortiment till blomsterhandel och presentaffärer. Kaninerna spelar huvudrollen i motiven på korten och barntavlorna. De är unika för KARUSELL och är copyright skyddade enligt den svenska upphovsrättslagen.

Vill du köpa en unik akryl, akvarell eller ett giclée-tryck till någon väldigt speciell? 

Bröllop, dop, personalgåvor, julklappar eller bara till någon som står er när?

 Majas ställer ut sina verk då och då så håll utkik här på hemsidan för aktuell information. 

Eller skicka ett mail och se vad som finns i lager av målningar och konstverk. 

Vår personal

KARUSELL är ett familjeföretag. 

Vår webbmaster heter Lennart Gullstrand och är pappa till Maja. Han hjälper till med korten främst inför tryckningarna. 


Sen är det Majas man Henrik Gandsjö som är alltiallo på KARUSELL , både inför tryckning men också ibland vid fotograferingarna. Han arbetar i vanliga fall på Malmö Stadsteater men hjälper till när Maja behöver hjälp med karusellen. Oftast under helgerna, då det är fullt ös!


Barnen ni ser på bilderna är oftast Majas och Henriks egna döttrar; Majken, Svea och Scilla. De tycker om att vara med på bild och agera på scen. I vanliga fall tävlar de i HIPHOP och går även på drama och sång efter skolan. De har medverkat i Majas barnföreställningar (SKRATTMÖSSAN och Ojsan i Såpbubbellandet.) De är också med och hjälper till på Majas SÅNGYOGA för barn. (Finns att läsa mer om detta och följa på Instagram @majasbarnyoga ) De andra vi ser i bild är vänner och släkt till familjen. 


 

0